Alsidigt VVS-firma med dygtige installatører

Vores dygtige medarbejdere er uddannet til at kunne løse enhver opgave. Vi startede i 1972, og siden har vi udført alle former for VVS-service og blikarbejde. Igennem årene har vi udviklet os praktisk og kompetencemæssigt, og vi forsøger altid at overholde de aftalte leveringsbetingelser og leveringstider.

Vi arbejder bl.a. med:​

Blikkenslager med sans for detaljer og finish

Vi udfører kvalitetsbevidst blikarbejde

Har du brug for en erfaren blikkenslager? Hos Nordjysk VVS Sæby udfører vi alle former for blikarbejde lige fra tagrender til facader. Vi servicerer private og erhverv i bl.a. Sæby, Hjørring, Frederikshavn og Dronninglund samt mange andre steder.

Vi har 50 års erfaring med både VVS og blikarbejde ved både nybyggeri og renovering. Vi udfører altid vores arbejde professionelt og med sans for kvalitet, detaljer og finish.

Vi laver alt fra tagrender til taginstallationer

Vi udfører alle typer blikkenslagerarbejde i forbindelse med reparation, renovering og nybyggeri. Vi arbejder med blik, zink og kobber, men vi arbejder også med aluminium og alle andre materialer. Det kan være både traditionelle blikopgaver og specialopgaver.

Vi udfører blikarbejde såsom:

  • Facadearbejde
  • Taginstallationer
  • Reparation og installation af nedløb og tagrender
  • Andre opgaver for en blikkenslager

Vores vvs-firma giver gerne råd og vejledning om valg af løsninger, materialer og design. Vores meget lange erfaring har givet os brede kompetencer og stor faglig forståelse for faget. Dertil kommer, at vi altid forsøger at overholde de aftalte leveringsbetingelser og leveringstider.

Kontakt os i dag for at få et tilbud fra din blikkenslager

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser og priser, og du kan også høre mere om vores kompetencer som blikkenslager. Samtidig laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for blikarbejde. Kontakt os på telefon 98 46 25 11 allerede i dag, så vi kan komme i gang med at hjælpe dig.

Firma

Nordjysk VVS Sæby ApS

Skovalléen 19,
​9300 Sæby

Oplysninger

Telefon: 98 46 25 11​

E-mail: mail@nordjyskvvs.dk

CVR: 20205687

Super professionelt udført arbejde, som rigtige håndværkere kan stå inde for!!

Maja Møller​

Fem stjerner.

Knud Erik Sørensen

Hurtig service.

Bo Frimer​

Fem stjerner.

Jan Christensen​

Følg os på Facebook