Alsidigt VVS-firma med dygtige installatører

Vores dygtige medarbejdere er uddannet til at kunne løse enhver opgave. Vi startede i 1972, og siden har vi udført alle former for VVS-service og blikarbejde. Igennem årene har vi udviklet os praktisk og kompetencemæssigt, og vi forsøger altid at overholde de aftalte leveringsbetingelser og leveringstider.

Vi arbejder bl.a. med:​

Ventilation - Når indeklimaet er vigtigt

At have fokus på et godt indeklima, kan være afgørende for din velvære og sundhed. Dertil er det vigtigt at få installationer som møder alle lovkrav. Det kan du ved Nordjysk VVS Sæby Aps.

Investering i et ventilationsanlæg

Når du investerer i et ventilationsanlæg, investerer du i det bedste indeklima for dig og din omgangskreds. Du sparer energi og regulerer fugtigheden i boligen, som kan have afgørende effekt for din trivsel.

I dag bliver nye huse bygget så tæt isoleret, at det kan være nødvendigt med et ventilationsanlæg, for at kunne skifte luften ud. Et dårligt indeklima kan være til skade for både dig og boligen, da et dårligt indeklima udgør vækst af skimmelsvamp, husstøvmider, råd og fugt. Disse faktorer kan være sundhedsskadelige og kan afhjælpes med et ventilationsanlæg.

Et genindvindingsanlæg skaber i dag et meget bedre indeklima end tidligere, og det er uanset hvilken varmekilde der ellers er i huset. Vil du sikre en genvinding der kan være helt op til 95% af varmen fra den forurenede udsugningsluft, vil du være godt på vej, ved at kontakte Nordjysk VVS Sæby Aps. Med et varmegenvindingsanlæg “genbruger” man varmen fra hjemmet, til frisk luft, som til fordel for astma og pollenallergikere, kan filtrere luften der kommer ind.

Vi sikrer os at dig og din familie, kan leve i et sundt indeklima.

Vær sikker på at komme rigtig i gang med ventilation og genvindingsanlæg mv. Kontakt os derfor på tlf. nr. 98 46 25 11 allerede i dag eller skriv en mail på mail@nordjyskvvs.dk, så vi kan komme i gang med at hjælpe dig.

Firma

Nordjysk VVS Sæby ApS

Skovalléen 19,
​9300 Sæby

Oplysninger

Telefon: 98 46 25 11​

E-mail: mail@nordjyskvvs.dk

CVR: 20205687

Super professionelt udført arbejde, som rigtige håndværkere kan stå inde for!!

Maja Møller​

Fem stjerner.

Knud Erik Sørensen

Hurtig service.

Bo Frimer​

Fem stjerner.

Jan Christensen​

Følg os på Facebook