Alsidigt VVS-firma med dygtige installatører

Vores dygtige medarbejdere er uddannet til at kunne løse enhver opgave. Vi startede i 1972, og siden har vi udført alle former for VVS-service og blikarbejde. Igennem årene har vi udviklet os praktisk og kompetencemæssigt, og vi forsøger altid at overholde de aftalte leveringsbetingelser og leveringstider.

Vi arbejder bl.a. med:​

Nordjysk VVS Sæby - du kan stole på os

Nordjysk VVS Sæby ApS er specialister i VVS installationer og står altid klar til, at hjælpe med den udfordring du står med. Vent derfor ikke med at tage fat på os - når det handler om VVS.

VVS-mand til service og reparation

Har du problemer med vand og varme i hjemmet, så er det en VVS-mand du skal have fat i. Det kan være rustne vandrør der kan lede til rørskader, det kan være dårlig udnyttelse af varmesystemerne som gør skade på økonomien, kommer der koldt vand når det skal være varmt, og vil radiatorerne ikke varme eller løber toilettet? Jamen så er det en VVS’er du skal have fat i, og her står vi klar til at hjælpe!

Nordjysk VVS Sæby ApS er dit foretrukne VVS firma. Vi har mange års erfaring med VVS arbejde og installation af diverse termostater, varmepumper mm. Vi stiler altid efter at levere helstøbte løsninger, og vejleder og rådgiver altid om husets VVS installationer. Sammen finder vi den bedste løsning for dit hjem-, sommerhus- eller virksomheds installationer, og vi rykker altid ud, hvad enten uheldet er ude, eller hjemmet trænger til et servicetjek eller vedligeholdelse.

Kontakt os derfor på tlf. nr. 98 46 25 11 allerede i dag, så vi kan komme i gang med at hjælpe dig.

Firma

Nordjysk VVS Sæby ApS

Skovalléen 19,
​9300 Sæby

Oplysninger

Telefon: 98 46 25 11​

E-mail: mail@nordjyskvvs.dk

CVR: 20205687

Super professionelt udført arbejde, som rigtige håndværkere kan stå inde for!!

Maja Møller​

Fem stjerner.

Knud Erik Sørensen

Hurtig service.

Bo Frimer​

Fem stjerner.

Jan Christensen​

Følg os på Facebook