Alsidigt VVS-firma med dygtige installatører

Vores dygtige medarbejdere er uddannet til at kunne løse enhver opgave. Vi startede i 1972, og siden har vi udført alle former for VVS-service og blikarbejde. Igennem årene har vi udviklet os praktisk og kompetencemæssigt, og vi forsøger altid at overholde de aftalte leveringsbetingelser og leveringstider.

Vi arbejder bl.a. med:​

Montering af varmepumpe i høj kvalitet

Vi tilbyder levering, montering og service

Overvejer du muligheden for montering af varmepumpe? Hos Nordjysk VVS Sæby er vi eksperter i varmepumper til private og erhverv. Vi servicerer kunder i bl.a. Sæby, Frederikshavn, Hjørring, Dronninglund og mange andre steder.

Vi hjælper dig gerne, hvis du ønsker en professionel og sikker installation af varmepumpe, og vi tilbyder også service på varmepumpe. Vi har 50 års erfaring, og du kan altid se frem til et godt og solidt VVS-arbejde i høj kvalitet.

Anvend udendørs energi i dit opvarmningssystem

Varmepumper gør det muligt at spare energi, hvis man opvarmer med el, olie eller naturgas, men bor i et område, hvor der ikke er fjernvarme. Derfor er det oplagt at spørge: Hvordan virker varmepumper? Kort sagt virker de ved at flytte energi fra udearealerne til husets opvarmningssystemer.

Du kan vælge imellem en jordvarmepumpe, en luft til vand-varmepumpe eller en luft til luft-varmepumpe. Jordvarmepumpen optager energien fra jorden i f.eks. haven, mens de andre pumper optager energien fra udeluften.

Herefter bliver energien overført til det ønskede opvarmningssystem. En luft til vand-varmepumpe kan med andre ord erstatte fyrets funktion.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for levering og montering af varmepumpe afhænger af den ønskede løsning og det nuværende opvarmningssystem. En jordvarmepumpe kræver bl.a., at der graves slanger ned i jorden, og der kan være behov for større radiatorer. Vi tilbyder råd og vejledning om valg af den rette løsning og om det kan betale sig.

Få et tilbud på montering af varmepumpe

Kontakt os for at høre mere om varmepumper, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på din bolig og for at få en snak om de mange varmepumpeløsninger.

Herefter kan vores vvs-firma lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering af varmepumpe. Vi laver også gerne et tilbud på varmepumpeservice.​

Send os en besked

Du er velkommen til at kontakte os gennem denne formular. Hvis du har spørgsmål kan du stille dem her.

Vi vil forsøge at svare dig inden for 48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Nordjysk VVS Sæby ApS

Skovalléen 19,
​9300 Sæby

Oplysninger

Telefon: 98 46 25 11​

E-mail: mail@nordjyskvvs.dk

CVR: 20205687

Super professionelt udført arbejde, som rigtige håndværkere kan stå inde for!!

Maja Møller​

Fem stjerner.

Knud Erik Sørensen

Hurtig service.

Bo Frimer​

Fem stjerner.

Jan Christensen​

Følg os på Facebook