Alsidigt VVS-firma med dygtige installatører

Vores dygtige medarbejdere er uddannet til at kunne løse enhver opgave. Vi startede i 1972, og siden har vi udført alle former for VVS-service og blikarbejde. Igennem årene har vi udviklet os praktisk og kompetencemæssigt, og vi forsøger altid at overholde de aftalte leveringsbetingelser og leveringstider.

Vi arbejder bl.a. med:​

  • ​VVS
  • Ventilation
  • Blikkenslager
  • Montering af varmepumpe
  • Andre opgaver for et VVS-firma

Vores historie

Nordjysk VVS Sæby ApS blev stiftet af Lars Sørensen i 1972, og holder i dag til i den gamle stampemølle ved Sæby Å. I 2004 blev firmaet overtaget af VVS-installatør Tom Møller, der har været en del af virksomheden siden 1978 og medejer siden 2000.

Vores målsætning er, at yde det bedste og mest kvalitetsbevidste arbejde for dig, så Nordjysk VVS Sæby kan blive din fremtidige samarbejdspartner. Vi bestræber os på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Nordjysk VVS Sæby ApS er medlem af Tekniq, som er installatørernes organisation, og har kvalitetsstyringssystem, som er din garanti for korrekt udført arbejde. Vi er en virksomhed som, gennem vores mange års erfaring, har serviceret kunder rundt om i det meste af Nordjylland og udfører alt fra små til store opgaver, for både private og erhverv.

Vi glæder os til at hjælpe dig eller din virksomhed.

Firma

Nordjysk VVS Sæby ApS

Skovalléen 19,
​9300 Sæby

Oplysninger

Telefon: 98 46 25 11​

E-mail: mail@nordjyskvvs.dk

CVR: 20205687

Super professionelt udført arbejde, som rigtige håndværkere kan stå inde for!!

Maja Møller​

Fem stjerner.

Knud Erik Sørensen

Hurtig service.

Bo Frimer​

Fem stjerner.

Jan Christensen​

Følg os på Facebook